Unelma Green

1 860,00 

Sinulle, joka haluat unelmiesi kodille myös unelmien pihan

  • uudisrakentajalle tai piharemontin tekijälle
  • pihan osan remontoijalle
  • sisältää luonnossuunnitelman ja siitä jatketun valmiin pihasuunnitelman. Materiaali- ja kasviluettelot, istutus- ja hoito-ohjeet, pintamateriaalien määräluettelon sekä pihavalaisimien sijoittelun tontilla.

Kuvaus

3. PIHASUUNNITELMA

Uudisrakentajalle tai piharemontin/pihan osan tekijälle. Suunnitelman avulla voit pyytää urakkatarjouksia tai tehdä pihaa itsenäisesti. Pihan koko max.2000 neliötä. Pyydä tarjous, mikäli tontti on rinnetontti tai isompi kuin 2000 neliötä.

Sisältää sekä luonnossuunnitelman, että siitä jatketun valmiin pihasuunnitelman. Piirros piirretään cad mittapiirroksena, jossa piirrettynä pihan eri alueet materiaalein, istutukset kasviluetteloineen ja istutusohjeineen, pihan hoito-ohjeet, pihavalaisimien paikat sekä pintamateriaalienmääräluettelo. Tarvittaessa tutustumiskäynti kohteessa sekä valokuvaaminen. (km korvaus).

Valmis suunnitelma toimitetaan pdf muodossa sekä A1 kokoisena tulosteena vedenkestävälle paperille Liitteet pdf muodossa.

Asiakas toimittaa asemapiirroksen pdf muodossa.

Verkkokaupassa asiakas toimittaa asemapiirroksen pdf muodossa, sekä kuvia pihan eri osista ja eri suunnilta otettuna (kuvat max puolen vuoden vanhoja ja vastaavat tämän hetkistä tilannetta tontilla) sekä kunnan/kaupungin rakentamistapaohjeet tai linkin ko. sivustolle. Sis. 1 luonnoksen, jonka jälkeen piirretään lopullinen suunnitelma. Luonnosvaiheessa on mahdollista tehdä muutoksia.

 

HINTA: 1860€ sis. alv. 24%
+ matkakorvaus 1,4€/km sis. alv. 24% (Tai sopimuksen mukaan)
Lähtöosoite Luhtaniementie Paltamo

Työn aloitus suunnittelijan saatua tarvittavat dokumentit asiakkaalta sekä puolet hinnasta. Loppumaksu ennen lopullisen työn luovuttamista asiakkaalle, tai sen yhteydessä tilisiirtona.

Työn luovutuksessa käydään suunnitelma liitteineen läpi asiakkaan kanssa.

Lisätiedot

matkakorvaus

1,4€ / km