Suunnittelupalvelut

1. Konsultointipalvelut | IdeaGreen

Sinulle, joka olet kiinnostunut saamaan ideoita joihinkin pihasi ongelmakohtiin tai yleisen katselmuksen vinkeistä pihallesi. Tai jos suunnittelet pihasuunnitelman teettämistä, mutta haluat ensin keskustella pihastasi.  Tai tarvitset pihan hoitosuunnitelman.

Konsultointikäynti kestää n. 2 tuntia ja keskustelun lisäksi voidaan piirtää käsin nopea luonnostelukuva. Asiakas voi lähettää kuvia pihastaan/ongelmakohdastaan etukäteen ja voidaan sen pohjalta esim. puhelimitse/skypen tai sähköpostin välityksellä käydä ideoita/ajatuksia läpi.

 

Mikäli tilaat meiltä pihasuunnittelun paketin, konsultointikäynti vähennetään hinnasta.

Maksu käynnin yhteydessä. Verkkokaupassa maksu ennen työn luovutusta asiakkaalle tilisiirtona.

 

2. Yleissuunnitelma | IhanaGreen

Uudisrakentajalle, piharemontin tekijälle, pihan osan remontointiin, suunnitelman jonka avulla voi pyytää urakkatarjouksia viherrakennusyrityksiltä tai tehdä pihaa itsenäisesti. 

Suunnitelma piirretään cad mittapiirustuksena, jossa on piirrettynä pihan eri alueet materiaalein sekä istutukset kasviluetteloineen.  Tontin koko max. 2000 neliötä.  Suuremmista tai rinnetonteista, pyydä tarjous .Keskustelu asiakkaan toiveista, tyylistä ja ajatuksista tai  tarvittaessa tutustumiskäynti kohteessa  n.2h (+km korvaus) sekä pihan valokuvaaminen. Ei sisällä korkomäärityksiä.  Suunnitelmaan sisältyy 1 luonnosvaihe, jonka jälkeen piirretään lopullinen suunnitelma. Muutokset tämän jälkeen tuntiveloituksella. Luonnosvaiheessa on mahdollista tehdä muutoksia.

Valmis suunnitelma liitteineen toimitetaan pdf muodossa.

Asiakas toimittaa asemapiirroksen pdf muodossa. 

 

Verkkokaupassa asiakas toimittaa asemapiirroksen pdf muodossa, sekä kuvia pihan eri osista ja eri suunnilta otettuna (kuvat max puolen vuoden vanhoja ja vastaavat tämän hetkistä tilannetta tontilla) sekä kunnan/kaupungin rakentamistapaohjeet tai linkin ko. sivustolle. Sis. 1 luonnoksen, jonka jälkeen piirretään lopullinen suunnitelma. Muutokset valmiin kuvan piirtäminen jälkeen tuntiveloituksella.

Työn aloitus suunnittelijan saatua tarvittavat dokumentit asiakkaalta sekä puolet hinnasta. Loppumaksu ennen lopullisen työn luovuttamista asiakkaalle, tai sen yhteydessä tilisiirtona. Työn valmistuminen sopimuksen mukaan.

Työn luovutuksessa käydään asiakkaan kanssa suunnitelma läpi liitteineen.

3. Pihasuunnitelma | UnelmaGreen

Uudisrakentajalle tai piharemontin/pihan osan tekijälle. Suunnitelman avulla voit pyytää urakkatarjouksia tai tehdä pihaa itsenäisesti. Pihan koko max.2000 neliötä. Pyydä tarjous, mikäli tontti on rinnetontti tai isompi kuin 2000 neliötä. 

Sisältää sekä luonnossuunnitelman, että siitä jatketun valmiin pihasuunnitelman. Piirros piirretään cad mittapiirroksena, jossa piirrettynä pihan eri alueet materiaalein, istutukset kasviluetteloineen ja istutusohjeineen, pihan hoito-ohjeet, pihavalaisimien paikat sekä pintamateriaalienmääräluettelo. Tarvittaessa tutustumiskäynti kohteessa sekä valokuvaaminen. (km korvaus).

Valmis suunnitelma toimitetaan pdf muodossa sekä A1 kokoisena tulosteena vedenkestävälle paperille Liitteet pdf muodossa.

Asiakas toimittaa asemapiirroksen pdf muodossa.

Verkkokaupassa asiakas toimittaa asemapiirroksen pdf muodossa, sekä kuvia pihan eri osista ja eri suunnilta otettuna (kuvat max puolen vuoden vanhoja ja vastaavat tämän hetkistä tilannetta tontilla) sekä kunnan/kaupungin rakentamistapaohjeet tai linkin ko. sivustolle. Sis. 1 luonnoksen, jonka jälkeen piirretään lopullinen suunnitelma. Luonnosvaiheessa on mahdollista tehdä muutoksia.

Työn aloitus suunnittelijan saatua tarvittavat dokumentit asiakkaalta sekä puolet hinnasta. Loppumaksu ennen lopullisen työn luovuttamista asiakkaalle, tai sen yhteydessä tilisiirtona.

Työn luovutuksessa käydään suunnitelma liitteineen läpi asiakkaan kanssa .

4. Tuntihinta

Kaikkia yllä olevia tai lisätöitä paketteihin voidaan tehdä myös tuntihinnalla 52,00/h+alv 24%.

Vihertyövalvonta tuntihinnalla.

Myös pihojen tai terassien stailauspalvelu. Esim, jos olet myymässä kotiasi tai on tulossa juhlat ja tarvitaan ulkotiloja käyttöön.

Pihan hoito

  • KEVÄT-JA SYYSHUOLTO
  • OPASTUSKÄYNNIT
  • YLLÄPITOTYÖT, Esim. puiden ja pensaiden leikkaus, nurmikon huolto, siistintä/kitkeminen, ruukkuistutukset, talvi-kevät suojaukset, lannoitus ja kalkitus
  • JATKUVA TAI KERTALUONTEINEN  YLLÄPITOTYÖ

Tuntihinnalla tai pyydä tarjous.