Ihana Green

1 200,00 

Sinulle, joka haluat ammattilaisen toteuttaman pihasuunnitelman

  • uudisrakentajalle
  • piharemontin tekijälle
  • pihan osan remontointiin
  • sisältää suunnitelmakuvan, jonka avulla voi pyytää urakkatarjouksia viherrakennusyrityksiltä tai tehdä pihaa itsenäisesti.

Kuvaus

2. YLEISSUUNNITELMA

Uudisrakentajalle, piharemontin tekijälle, pihan osan remontointiin, suunnitelman jonka avulla voi pyytää urakkatarjouksia viherrakennusyrityksiltä tai tehdä pihaa itsenäisesti.

Suunnitelma piirretään cad mittapiirustuksena, jossa on piirrettynä pihan eri alueet materiaalein sekä istutukset kasviluetteloineen.  Tontin koko max. 2000 neliötä.  Suuremmista tai rinnetonteista, pyydä tarjous .Keskustelu asiakkaan toiveista, tyylistä ja ajatuksista tai  tarvittaessa tutustumiskäynti kohteessa  n.2h (+km korvaus) sekä pihan valokuvaaminen. Ei sisällä korkomäärityksiä.  Suunnitelmaan sisältyy 1 luonnosvaihe, jonka jälkeen piirretään lopullinen suunnitelma. Muutokset tämän jälkeen tuntiveloituksella. Luonnosvaiheessa on mahdollista tehdä muutoksia.

Valmis suunnitelma liitteineen toimitetaan pdf muodossa.

Asiakas toimittaa asemapiirroksen pdf muodossa.

Verkkokaupassa asiakas toimittaa asemapiirroksen pdf muodossa, sekä kuvia pihan eri osista ja eri suunnilta otettuna (kuvat max puolen vuoden vanhoja ja vastaavat tämän hetkistä tilannetta tontilla) sekä kunnan/kaupungin rakentamistapaohjeet tai linkin ko. sivustolle. Sis. 1 luonnoksen, jonka jälkeen piirretään lopullinen suunnitelma. Muutokset valmiin kuvan piirtäminen jälkeen tuntiveloituksella.

HINTA: 1200,00€ sis. alv. 24%
+ matkakorvaus 1,4€/km sis. alv. 24% (Tai sopimuksen mukaan)
Lähtöosoite Luhtaniementie Paltamo

Työn aloitus suunnittelijan saatua tarvittavat dokumentit asiakkaalta sekä puolet hinnasta. Loppumaksu ennen lopullisen työn luovuttamista asiakkaalle, tai sen yhteydessä tilisiirtona. Työn valmistuminen sopimuksen mukaan.

Työn luovutuksessa käydään asiakkaan kanssa suunnitelma läpi liitteineen.

Lisätiedot

matkakorvaus

1,4€ / km